40 years of
Manufacturing Quality

Workflow

Verbinding

We leggen de verbinding tussen de Klant, de Trends, de Markt en de Consument door onze uitgebreide kennis van bovenkleding, jassen en jacks in elk stadium. Klant Trend Markt Consument

Total 360 package

Research Sourcing Design Development Sampling Production

We bieden onze klanten 360° service voor alle bovenkleding, jassen en jacks. Bij het realiseren van het product werken we met een klantgericht 6-stappenplan, of het nu gaat om productgroepen in dames- of herenkleding, om formeel of casual of om wol, leer of imitatiebont.

Service

Wij leggen de verbinding tussen de Klant, de huidige Trends, de Markt en de Consument door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van al uw bovenkleding, jassen en jacks. Met ons klantgerichte 6-stappenplan biedt Interstar 360° service: van A tot Z de kwaliteit die u van ons verwacht.

1. Research
2. Sourcing
3. Design
4. Development
5. Sampling
6. Production

1. Research

De eerste stap van het 6-stappenplan is het onderzoeken van de markt. We analyseren de trends van het seizoen, bezoeken textielbeurzen zoals Premier Vision en de Shanghai Fabric Fair, gaan langs de bekende modebeurzen en doen onderzoek in Europa, de VS en Azië. Daarbij volgen we de belangrijkste trendbureaus op de voet, zoals Fashion Snoops, ViewFashionBook en Christine Boland. We vinden het belangrijk de feedback en informatie die we krijgen van onze klanten ook mee te nemen in ons marktonderzoek.

2. Sourcing

De tweede stap is sourcing; het vinden van de juiste leveranciers. Op dit moment heeft Interstar meer dan 40 producenten in Europa en Azië voor textiel, wol, imitatiebont en leer. Ook leveren we accessoires van de meest vooraanstaande producenten: van labels tot knopen, alles is mogelijk. We werken elk seizoen ons stoffen- en accessoirebestand bij, zijn altijd op zoek naar de beste leveranciers en blijven ons ontwikkelen door de nieuwste technieken toe te passen in onze bestaande fabrieken.

3. Design

De derde stap is het design. Wij werken met internationale designers voor dames- en herenkleding op elk niveau. In-house werken onze designers met alle faciliteiten die ze nodig hebben voor het ontwerpen. En mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ons externe netwerk van freelance designers inzetten. Speciale ontwerpen als graphics, accessoires en verpakkingen verzorgen wij ook graag voor u.

4. Development

De vierde stap gaat om productontwikkeling. In-house focust een gespecialiseerd team van designers zich op de trends en de vertaalslag naar de wensen van de klant. Een deskundig CADCAM-team met inhoudelijke kennis en jarenlange ervaring ontwikkelt vervolgens de juiste pasvorm en modellen.

5. Sampling

Het maken van samples vinden wij een absolute must. In elke fase van het proces maken wij samples: van stof tot pasvorm tot de afwerking van een product. We hebben korte doorlooptijden voor het ontwikkelen van samples, leveren de trends van het seizoen, produceren meer dan 250 samples per seizoen, hebben speciaal voor onze samples drie geweldige showrooms en hebben de mogelijkheid jaarlijks nieuwe samples te produceren om op snelle modetrends in te spelen.

6. Production

De laatste stap is de productie. Interstar biedt een full product service: van het plaatsen van een order tot productplanning tot kwaliteitsbeheer (in-line en in-house). Daar hoort het beheren van inkomende en uitgaande leveringen (hangend of plat verpakt) bij, maar ook voorfinanciering, herhaalorders en een volledige klantenservice. Het succes van produceren van een goede jas begint bij de pasvorm, en de pasvorm begint bij de stof. Daarom investeren we veel in Research & Development voor een uitgebalanceerd en breed aanbod in stoffen die voldoen aan de hoogste eisen.

Producten

Leer
Wol
Imitatiebont
Textiel

Leer

We werken nauw samen met leerfabrikanten om de beste huiden te selecteren. We gebruiken suède om ervoor te zorgen dat onze kledingstukken ten minste voldoen aan de Chroom VI kwaliteitseisen of zelfs chroomvrij kunnen zijn.

Wol

We hebben een uitgebreid bestand van wolweefsels. We werken samen met vooraanstaande fabrieken om de beste prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden die voldoet aan REACH-normen, zonder aan de nieuwste innovaties voorbij te gaan.

Imitatiebont

We bieden vele soorten imitatiebont, van basic tot haute-couturekwaliteit. We hebben een zeer hoogwaardige selectie bontgarens uit Japan, Taiwan en China om een uniek aanbod te kunnen garanderen. Alle kledingstukken met imitatiebont worden vervaardigd op speciale bontmachines voor strak afgewerkte naden.

Textiel


 
We hebben een uitgebreid stoffenbestand met daarin polyester, nylon, katoen en alle samenstellingen. Met samenwerkende fabrieken ontwikkelen we onze eigen unieke stoffen. De stoffen kunnen op verzoek uitgebreid worden getest door testlaboratoria zoals Intertek en SGS.

Geschiedenis
1972

De opkomst van Interstar

Interstar Modes B.V. is in 1972 opgericht als textielbedrijf. Het begon klein: er werden uitsluitend jassen van leer, imitatiebont en wol geproduceerd.

De eerste tien jaar groeide het bedrijf gestaag door middel van innovatie en marktuitbreiding om tenslotte naar een grotere, nieuwe locatie te verhuizen. Als groter bedrijf en met een uitgebreide klantenservice bleef Interstar in de jaren tachtig en negentig doorgroeien. Om te blijven voldoen aan de behoefte van de klant en de vraag op de markt werden steeds meer productgroepen - zoals textiel - toegevoegd, en kwamen er nieuwe verkoopkantoren in Europa bij. Interstar opende ook een sales- en productiekantoor in Beijing en Hongkong.

Eind jaren negentig besloot Interstar naar nieuwe marktregio's uit te breiden en te innoveren in productaanbod, productie en sourcing. Tegenwoordig is Interstar Modes B.V. een vooraanstaand bedrijf met meer dan 40 jaar kennis, ervaring en expertise in de kledingindustrie.

Interstar Modes B.V. heeft een geschiedenis om trots op te zijn en streeft ernaar om het succes in de toekomst voort te zetten. Door steeds weer uit te breiden naar nieuwe markten, nieuwe doelgroepen aan te spreken, te innoveren in productaanbod en te investeren in personeel, zal Interstar blijven voldoen aan de hoge kwaliteit en service die van ze wordt verwacht.

Contact

Interstar HQ

Interstar Modes B.V.
Lireweg 10
2153PH Nieuw-Vennep
The Netherlands
T: +31 252 707030
F: +31 252 707040
E: info@interstar.nl

Interstar Spain & Portugal

Aldolfo Espinosa San Julian
C/Comunidad Castlilla Leon 32
Urb. El Madrigal
28230 Las Rozas (Madrid)
Spain
T: +34 91 6371885
E: espinosasanjulian@telefonica.net

Interstar Germany

Fashion House Düsseldorf
Raum C007
Danzigerstraße 111
40468 Düsseldorf
T:+49-211-434609
F:+49-211-434609
M:+49-171-2107297

Interstar Bangladesh

E: info@interstar.nl

Interstar Hong Kong

E: info@interstar.nl

Interstar Beijing

E: info@interstar.nl